Clown Funny

kinderfeestjes clown

Clown Gelderland

 

Clown Gelderland

Ballonnenclown  Gelderland

Clown Funny is op aanvraag werkzaam in Gelderland.


Ballonnenclown Clown Funny Gelderland draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Gelderland uit laten delen door Clown Funny in Gelderland? tarief: € 225,00. Dit is incl. reiskosten en materialen.
Vervolguren: €100,00 per uur. Incl. materialen.
Tarieven zijn excl. 6% BTW

 

Kinderfeestjes clown Gelderland
Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Gelderland. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny.
Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen.
Er worden buttons geknutseld waarbij uit verschillende afbeeldingen gekozen kan worden.Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz.................
Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken.
Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Het tarief voor een 2 uur durend kinderfeestje t/m 10 kinderen in Gelderland komt op: € 225,00 incl. BTW, reiskosten en materialen. 
Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.


Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204
BTW: 180344092B02